VRAGENLIJSTEN:
Voor de inschrijving van kinderen voor zwemlessen of sportkampen dient voor elk kind een medische vragenlijst ingevuld te worden. Deze vul je in voordat je aan de inschrijving begint. Kijk ook regelmatig na of deze volledig en nog steeds correct is ingevuld. Indien dit niet of niet volledig is ingevuld, kan je niet inschrijven.
VERHOOGDE TEGEMOETKOMING:
Als je recht hebt op verhoogde tegemoetkoming, heb je recht op 50% korting. Hiervoor dien je vooraf elk kalenderjaar opnieuw een klevertje van het ziekenfonds binnen te brengen. We zijn weer een nieuw jaar begonnen, dus denk eraan om dit op voorhand binnen te brengen aan de Infobalie van het SportinGenk Park. Indien wij dit klevertje pas ontvangen na de inschrijving, is een terugbetaling helaas niet mogelijk.

MUTUALITEITSFORMULIEREN:
Opgelet: Nieuwe werkwijze voor uw mutualiteitsformulieren vanaf 29/10/2018
De mutualiteiten vergoeden een gedeelte van de inschrijving van een sportactiviteit. U kan het nodige attest van deze deelname terugvinden in uw actief account (zie tabblad ‘Mijn gegevens’ en ‘Mijn attesten’. Dit formulier geldt als bewijs van deelname en kan, samen met het mutualiteitsattest, ingediend worden bij het ziekenfonds. U hoeft ons dus geen formulier meer te bezorgen.

Foute Vrienden - beeldmix (i.s.m. Villa Basta) - Perron 13

2004 - 2007
Oud-Gemeentehuis Genk
Oude Markt 2, 3600 Genk
<5 vrije plaatsen
Namiddag
P13PA1
Gaat door op:
10/04/2019, 11/04/2019, 12/04/2019
Van 14:00 tot 17:00
Niet-inwoner prijs: € 30.00
Prijs: € 30.00
Wil je niet alleen leren filmen en leren monteren, maar ook leren acteren en leren regisseren? En wil je daarbovenop ook nog eens leren fotograferen? Tijdens deze veelzijdige cursus video, montage en fotografie doe je alles voor en achter de camera volledig zelf! Je bedenkt grappige sketches en gaat de straat op voor fotoreportages. Je schrijft scenario’s, regisseert kortfilms en acteert in je eigen video’s. Je leert je eigen filmopnames digitaal bewerken. Met zelfgemaakte gifs, animatie- en stopmotionfilmpjes breng je je eigen foto’s tot leven. Voor je het weet hoor je jezelf ‘Drie, twee, een… ACTIE!’ zeggen en draai je je eerste kortfilm.
In de beeldmixcrew ben je afwisselend acteur, cameraman, geluidstechnicus, regisseur, fotograaf, animator en filmmonteur. Alle foto’s en filmpjes zet je op de Beeldmixblog waar al je volgers ze kunnen bewonderen.

Inschrijvingsdata
Van 08/02/2019 19:00 tot 09/04/2019 17:00

Gelieve je login gegevens in te vullen:


Ben je nog niet geregistreerd, klik dan op de knop registreer.

Registreer via eID

Registreer hier

back to top