WAAR EN WANNEER INSCHRIJVEN:
Kinderen gedomicilieerd in Genk
Inschrijven voor Sportkampen, Grabbel & Co, Perron13, Technologiebende, Bibliotheek

Kinderen niet gedomicilieerd in Genk:
VRAGENLIJSTEN:
Voor de inschrijving van kinderen voor zwemlessen of sportkampen dient voor elk kind een medische vragenlijst ingevuld te worden. Deze vul je in voordat je aan de inschrijving begint. Kijk ook regelmatig na of deze volledig en nog steeds correct is ingevuld. Indien dit niet of niet volledig is ingevuld, kan je niet inschrijven.
VERHOOGDE TEGEMOETKOMING:
Als je recht hebt op verhoogde tegemoetkoming, heb je recht op 50% korting. Hiervoor dien je vooraf elk kalenderjaar opnieuw een klevertje van het ziekenfonds binnen te brengen. We zijn weer een nieuw jaar begonnen, dus denk eraan om dit op voorhand binnen te brengen aan de Infobalie van het SportinGenk Park. Indien wij dit klevertje pas ontvangen na de inschrijving, is een terugbetaling helaas niet mogelijk.

MUTUALITEITSFORMULIEREN:
Opgelet: Nieuwe werkwijze voor uw mutualiteitsformulieren vanaf 29/10/2018
De mutualiteiten vergoeden een gedeelte van de inschrijving van een sportactiviteit. U kan het nodige attest van deze deelname terugvinden in uw actief account (zie tabblad ‘Mijn gegevens’ en ‘Mijn attesten’. Dit formulier geldt als bewijs van deelname en kan, samen met het mutualiteitsattest, ingediend worden bij het ziekenfonds. U hoeft ons dus geen formulier meer te bezorgen.

Technoclub Junior

2010 - 2012
T2-Campus
Thor Park 8040, 3600 Genk
9 vrije plaatsen
Voormiddag
TB19VJ016
Gaat door op:
Van 09:30 tot 11:30
Niet-inwoner prijs: € 17.50
Prijs: € 10.00
In deze reeks leer je meer over elektriciteit en leer je programmeren met Lego Mindstorms. Je maakt eerst je eigen zaklamp en daarna verdiep je je in de wereld van het programmeren met Lego Mindstorms EV3. Je krijgt uitdagende opdrachten en zorgt ervoor dat jouw robot precies doet wat jij hem opdraagt. Aan het einde van deze workshops ga je naar huis met heel wat ervaring, je eigen zaklamp én een trilbot!

Inschrijvingsdata
Van 07/01/2019 9:00 tot 09/02/2019 9:00

Gelieve je login gegevens in te vullen:


Ben je nog niet geregistreerd, klik dan op de knop registreer.

Registreer via eID

Registreer hier

back to top