VRAGENLIJSTEN:
Voor de inschrijving van kinderen voor zwemlessen of sportkampen dient voor elk kind een medische vragenlijst ingevuld te worden. Deze vul je in voordat je aan de inschrijving begint. Kijk ook regelmatig na of deze volledig en nog steeds correct is ingevuld. Indien dit niet of niet volledig is ingevuld, kan je niet inschrijven.
VERHOOGDE TEGEMOETKOMING:
Als je recht hebt op verhoogde tegemoetkoming, heb je recht op 50% korting. Hiervoor dien je vooraf elk kalenderjaar opnieuw een klevertje van het ziekenfonds binnen te brengen. We zijn weer een nieuw jaar begonnen, dus denk eraan om dit op voorhand binnen te brengen aan de Infobalie van het SportinGenk Park. Indien wij dit klevertje pas ontvangen na de inschrijving, is een terugbetaling helaas niet mogelijk.

MUTUALITEITSFORMULIEREN:
Opgelet: Nieuwe werkwijze voor uw mutualiteitsformulieren vanaf 29/10/2018
De mutualiteiten vergoeden een gedeelte van de inschrijving van een sportactiviteit. U kan het nodige attest van deze deelname terugvinden in uw actief account (zie tabblad ‘Mijn gegevens’ en ‘Mijn attesten’. Dit formulier geldt als bewijs van deelname en kan, samen met het mutualiteitsattest, ingediend worden bij het ziekenfonds. U hoeft ons dus geen formulier meer te bezorgen.

Start to Jog - Sledderlo - maandag en woensdag

1919 - 2004
Trichterweg 27 (Finse piste Muay Thai)
Trichterweg 27 (Finse piste Muay Thai)
21 vrije plaatsen
Avond
18/STJ002
Gaat door op:
18/02/2019 tot 05/05/2019
Van 19:30 tot 20:30
Prijs: € 20.00
Om zoveel mogelijk Genkenaren te bereiken, organiseert de stad Genk op 3 verschillende locaties in Genk een beginnerscursus om te leren joggen. Zo kan iedereen dicht bij huis een lessenreeks volgen! Een basisconditie hebben, is niet vereist. Ervaren trainers zullen de deelnemers tweemaal per week begeleiden om na 10 weken 5 km te kunnen lopen. Geen reden om niet te starten met Start to Jog want: - dicht in ieders buurt - geen conditie vereist - goede begeleiding - slechts € 1,00 per les - je volbrengt een goed voornemen voor 2019!

Locatie: Trichterweg 27 (Finse piste Muay Thai)
2 Avonden per week gedurende 10 weken - voor iedereen vanaf 14 jaar - inbegrepen: verzekering, diploma, deskundige begeleiding én je inschrijving voor Genk Loopt!

Inschrijvingsdata
Van 07/01/2019 7:00 tot 04/03/2019 23:59

Gelieve je login gegevens in te vullen:


Ben je nog niet geregistreerd, klik dan op de knop registreer.

Registreer via eID

Registreer hier

back to top